Radio Simplu

BANCUL ZILEI | AMENDAT PENTRU VITEZĂ EXCESIVĂ: „TE-AM VĂZUT ASEARĂ CU POLIŢISTA…”

Bancul zilei: Un bărbat a fost amendat de o polițistă pentru viteză excesivă…

Conversație cu bărbatul „Viteză excesivă”

-Te-am văzut aseară în centru vechi cu Alina polițista, te-aii combinat cu ea?

-Lasă-mă, nu-mi mai aminti

-De ce, bă? N-a vrut să se culce cu tine?

-Ba da bă, dr după aia mi-a dat amendă

-De ce?

-Cică „pentru viteză excesivă”

Bancuri cu Bulă la biserică
Bulă și Ștrulă ies de la biserică. Bulă se întreabă dacă e ok să fumeze în timp ce se roagă. Ștrulă răspunde: -De ce nu întrebi preotul? Bulă se duce și-l întreabă: – Sfinția ta, pot să fumez când mă rog? Dar preotul spune: -Nu, fiule nu se poate. E o lipsă de respect pentru religia noastră. Bulă se întoarce la prietenul lui și-i spune ce i-a spus preotul. Ștrulă spune: -Nu mă miră. Ai pus greșit întrebarea. Ia să încerc și eu. Ștrulă se duce la preot și îl întreabă: -Sfinția ta, pot să mă rog în timp ce fumez? La care preotul răspunde: -Bineînțeles, fiule. Bineînțeles.

Bancuri cu Bulă la școală
Bulă la ora de Sociologie: -Numim hoț pe cel care ia proprietatea altuia – explică profesorul. -Bulă, tu nu ești atent! -Ba da, domnule profesor. -Atunci spune-mi, ce aș fi eu dacă ți-aș scoate din buzunar 1000 de lei? -Vrăjitor, domnule profesor. Bulă, pe care raft din bibliotecă ai pus cărţile de matematică? – La raftul de cărţi horror.

Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste 2 zile! Ce meserie au părinții voștrii? întreabă profesoara -Tata e inginer, zice Gheorghe -Tata e mecanic, zice Ionel -Tata e șef, zice Bulă -Cum așa Bulă? – întreabă mirată profa -Are 500 de oameni sub el -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir