Radio Simplu

BANC: Sunt frumoasa?

Iubita lui Bula:

– Sunt frumoasa, Bula?

Bula:

– Da, esti frumoasa! La distanta, noaptea si in spatele zidurilor..

Bula şi Ştrulă mergeau pe stradă. La un moment dat, văd un bordel. Ştrulă: – Intru şi eu să văd cum este! Iese peste 15 minute şi spune: – Bulă, este naşpa bă, mai bună este nevastă-mea. Intră şi Bulă, iese şi el peste 15 minute. Bulă: – Ai dreptate, mai bună este nevastă-ta!

Ofiţerul de la centrul de recrutare îl întreabă pe Bulă: – Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? – E un ochi artificial… – Şi din ce e făcut un ochi artificial? – Din sticla, domnule ofiţer. – Da, logic trebuie să şi vezi prin el!

La masă, poftiţi la masă domnule Bulă, spuse gazda, după care adaugă: vă deranjeaza dacă suntem 13 la masă? – Nu, atâta vreme cât aveţi 12 porţii.

De ziua soacrei, Bulă se prenzintă cu un pacheţel într-o mână şi cu o puşcă în cealaltă. -La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. -Mulţumesc, Bulă. Dar cu puşca ce vrei să faci? -Păi, de găuri în urechi, nu ai nevoie?

Doamna Maria le povesteşte copiilor despre fotografiile făcute la şcoală: – Uitaţi-vă, peste 20 de ani o să luaţi albumul în mână, o să vă uitaţi la fotografii şi o să spuneţi: „Aceasta e Ileana – acum e medic, acesta e Alex – acum e om de afaceri…” Bula intervine: „Asta e doamna Maria – a murit demult…