Radio Simplu

Banc. La ginecolog

Vine o tipă timidă la ginecolog. Bate încet la uşa şi nimic. Bagă uşor capul pe uşă şi vede doi oameni îmbrăcaţi în alb.

– Nu vă supăraţi, pot să intru ?

– Desigur!

– Pot să mă dezbrac?, zice femeia cam temătoare.

– Bineînţeles!

– Pot să mă aşez pe masă?, întreabă tot cu teamă.

– Da, da! După vreo 10 minute de stat pe masă în care cei doi nu au băgat-o în seamă, individa îşi face curaj şi întreabă: dar nu veniţi să vă uitaţi la mine?

– Ba da, doamnă. Vin cei doi se uită şi exclameaza foarte tare: OOOAAAAUUUU!!!!

– E chiar aşa de grav, dom’ doctor? – Nu ştim, doamnă. Noi suntem zugravii!

Bonus:

La ginecolog, o domnişoară speriată: – Domnule doctor, nenorocire!… M-am jucat cu vibratorul şi a rămas înauntru. Ce să mă fac? – Vă rog să vă întindeţi aici! Femeia se întinde, medicul o consultă puţin, apoi spune: – Domnişoară, am două veşti pentru dumneavoastră, una bună şi una rea. Cu care să încep? – Începeţi cu cea mai rea, spune speriată femeia. – Vestea rea este că n-am reuşit să scot din dumneavoastră vibratorul. – Şi vestea cea bună? – Am reuşit să schimb bateria.

O femeie nici prea tânără, nici prea bătrână, merge la doctor. – Domnule doctor, aştept al nouălea copil. – Femeie, esti deşteaptă, de ce nu faci ceva împotrivă… – Păi, eu mă împotrivesc, dar bărbatu-meu e mai tare ca mine.

Un medic rezident foarte tânăr şi neexperimentat asistă prima lui pacientă la naştere. La sfârşit, medicul îl întreabă pe profesorul pe care l-a asistat dacă s-a descurcat bine. Profesorul a zâmbit şi i-a zis: – Ţinând cont că este pentru prima dată v-aţi descurcat destul de bine, doar că pe viitor să ţineţi minte: loviţi peste fund copilul, nu mama!

****
Un ginecolog vrea să se reprofileze auzind că ar câştiga mai bine ca mecanic auto. Învaţă individul şi se duce la un service auto să dea test de angajare. La rezultate, stupoare: tipul luase nota 15. Se duce şi-l întreabă pe mecanicu` şef:
-Bine dom`ne, cum se poate aşa ceva: ăsta a luat 5, ăsta 7, eu 15?!
-Da, domne, hai să vedem: ţi-am dat să desfaci carburatorul, l-ai deschis corect, 5 puncte. Te-am pus să-l închizi, l-ai inchis corect: 5 puncte. Şi ti-am mai dat 5 puncte de la mine că ai făcut totul prin ţeava de eşapament!