Radio Simplu

Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă

Noi imagini senzaționale cu Carla’s Dreams au ieșit la iveală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele filmări cu renumitul cântăreț, fără mască, pe scenă.

Potrivit mesajului primit pe adresa redacției Cancan.ro, imaginile sunt realizate cu aproximativ 18 ani în urmă, atunci când solistul trupei Carla’s Dreams era la început de drum și își încerca norocul în industria muzicală cu formația ”InQuadro”. Alături de colegii săi, Andrei Țăruș mergea pe la diferite posturi TV ca să-și promoveze piesele.

Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”.

VEZI AICI IMAGINILE publicate de CANCAN.RO

Sursa cancan.ro