Radio Simplu

Au fost mereu o familie discretă, dar acum Ionuț Dolănescu a recunoscut adevărul după 11 ani de relație cu Doinița. Cum se înțelege, de fapt, cu soția lui

Ionuț Dolănescu și soția lui Doinița sunt stabiliți în America de ceva vreme, dar acum se află în România de aproximativ două săptămâni. Ionuț și Doinița Dolănescu au dat detalii din căsnicia lor și au vorbit despre înclinația către muzică pe care o au și cei trei copii ai lor.

„Nu sunt un tip foarte monden, nu am timp și nici nu sunt prea în pas cu moda. Mai degrabă soția e designerul meu. Sunt un tip tradițional, folclorist din tată în fiu. Nu mi-ar sta bine să fiu extravagant, soția mă sfătuiește, ea are fler către zona asta”, a declarat artistul pentru Libertatea.

Ionuț și Doinița Dolănescu au dat detalii și din căsnicia lor și, spun ei, și acum „se iubesc la fel ca-n prima zi”.

„Soția mă ajută foarte mult, îmi creează repertoriu, ne înțelegem foarte bine. De 11 ani suntem împreună, ne completăm reciproc. Nu știți cât de mult înseamnă pentru un solist ca atunci când e pe scenă, cineva să-i dea răgaz să se odihnescă. Facem atmosferă, ea face parte din mine. În America am ajuns să jucăm și tenis împreună. Doinița joacă foarte bine. Câteodată mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră decât mine, mai ușoară. Face tot ce poate să mă ajute să slăbesc, să fiu în formă, să fim sănătoși”, a adăugat artistul.

„Avem multe preocupări comune. În timpul liber eu iau vioara, Ionuț mă acompaniază”, a spus, la rându-i, și soția artistului.

Cei doi artiști sunt totodată tare mândri că toți cei trei copii ai lor dau semne că au înclinație artistică.

„Ne pregătim de sfârșit de an, de examene. Fetița noastră a plecat în turneu, la primul ei concurs, la Tulcea. Face vioară. Seamănă și cu mami și cu tati. Amândoi ne implicăm. Iar cel mic, Vlăduț, toată ziua merge cu microfonul prin casă”, mărturisește Doinița Dolănescu.

„Vlad și Ioana studiază vioara. Iar cel mic a făcut o criză să-l luăm cu noi. La doar 3 ani e fericit când îl luăm la spectacole. Tind să cred că va cânta. Vlăduț ar dori să fie actor”, a completat Ionuț.