Radio Simplu

Au fost cei mai buni prieteni, dar acum sunt cei mai mari dușmani! Am aflat adevăratul motiv pentru care Huidu și Găinușă se urăsc. Ce au făcut nevestele lor

Șerban Huidu și Mihai Găinușă, deveniți celebri în perioada în care prezentau ”Cronica cârcotașilor”, nu mai vor să audă unul de celălalt. Ba chiar sunt dușmani, nu-și mai vorbesc. Nevestele lor au încercat o împăcare, dar nu au reușit.

Potrivit Impact.ro, dușmănia dintre cei doi a început în urmă cu șase ani. Atunci, Șerban trecea prin clipe cumplite. Avusese un acc.ident la schi, când era să-și piardă viața, a urmat accidental teribil de circulație, în care Șerban Huidu a om.orât trei oameni. Mihai nu i-ar fi fost aproape prietenului său în momentele grele prin care a trecut.

Pe lângă astea, Găinușă era nemulțumit de faptul că Șerban își asuma toate meritele pentru emisiunea difuzată la Prima TV. De bani era vorba, până la urmă. Atunci a și decis Mihai, de altfel, să plece de la emisiunea lider de audiență în această nișă vreme de zece ani.

Nici intervenția soțiilor celor doi nu a mișcat ceva. În 2016, cearta a ajuns la un alt nivel. Mihai Găinușă l-a comparat pe fostul său prieten cu un vio.lator, în timp ce Huidu a scris un mesaj acuzator, dar emoționant.

”Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinuță în acele momente, îi lipsea enorm.

Nu își vorbesc nici în prezent și fac tot posibilul să nu dea ochii unul cu altul. Vă dați seama că este foarte dificil, au mulți prieteni comuni. La evenimente, fie este invitat unul, fie celălalt. Niciodată amândoi. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla”, a povestit un apropiat al celor doi.