Radio Simplu

Au fost câștigătorii unui concurs de talente, dar, înainte de marea finală, au realizat că se iubesc

Au fost câștigătorii unui concurs de talente, dar, înainte de marea finală, au realizat că se iubesc. Dansul celor doi au topit inima publicului

Doi filipinezi au făcut furori în cadrul concursului Pilipinas Got Talent, și nu doar prin performanțele lor acrobatice parcă venite de pe altă lume. Atunci când vorbim despre talent la nivel mondial, atunci ne putem referi și la acest cuplu care chiar au lăsat oamenii cu gura căscată.

Pentru prima dată în istoria concursului din Filipine, câștigătorii nu au fost cântăreți. Câștigătorul a fost acest număr acrobatic de dans sportiv care a impresionat cu gradul de dificultate. Cuplul este format din Anjanette și Gervin, veniți din Angoro, Rizal, cei care au fost mai buni ca ceilalți 11 concurenți.

Aceștia au fost desemnați ca și câștigători printr-o combinație a voturilor celor patru jurați. The Power Duo chiar au fost pe măsura așteptărilor juraților în marea finală. Peste reprezentația care pare venită din altă lume, cei doi au impresionat și prin povestea lor de dragoste care s-a declanșat cu o noapte înainte de finală.

Așadar, cu o noapte înaintea de marea finală a concursului, Anjanette și Gervin, cunoscuți cu numele de scenă Power Duo, au stat într-o cameră de hotel.

Au mai repetat încă o dată, au recapitulat toți pașii, s-au rugat și au avut o conversație. Practic, au încercat să fac orice pentru a se lupta cu insomnia și cu emoțiile care nu le dădeau pace. Gervin a spus că acea conversație a ajuns la alt nivel și acesta a decis șă se confeseze și să recunoască faptul că e îndrăgostit de Anjanette.

Prima dată când au participat la audiție, Gervin a recunoscut că doar o curtează pe Anjanette și că, momentan, erau doar parteneri de dans și nimic mai mult. Doar câteva luni mai târziu, în semifinale, aceștia susțineau că se înțeleg foarte bine, dar juriul nu i-a crezut nici măcar o secundă.

Chimia lor era evidentă, atât pe scenă, cât și în afara ei, iar modul în care aceștia s-au prezentat ca artiști, dar și ca oameni avea să-i ducă până la premiul cel mare.

Se spune că oamenii care sunt singuri și petrec foarte mult timp împreunăn vor ajunge, încetul cu încetul, să se îndrăgostească. Acesta a fost și cazul celor doi tineri. Chiar dacă oamenii din jur au observat de la început că între cei doi poate fi ceva, iată că ei au avut nevoie de mai mult timp pentru a realiza ce simt.

Uneori, viața ne aduce în brațele persoanei potrivite, așa că nu ne este de mirare că și povestea lui Anjanette și a lui Gervin a decurs așa. Fiind copleșiți de emoțiile concursului, a marii finale, cei doi au ajuns în punctul în care să recunoască faptul că se iubesc mai mult decât ca parteneri de dans și că au ajuns să se iubească ca parteneri de viață.

Parcursul lor în emisiune a fost unul extraordinar, mai ales că, după prima audiție, aceștia au fost trimiși direct în semifinale, iar de acolo, drumul lor către succes a fost pavat cu aplaude și laude.