Radio Simplu

Atuurile fiecărei persoane, în funcție de zodie

Clasamentul atuurilor fiecărei zodii – Suntem diferiți, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Totuși, astrologii spun că și zodiile ne ajută să ne diferențiem și, astfel au realizat un horoscop al atuurilor pe care le dețin zodiile.

Să vedem care este al tău!

Berbec

Tu atragi oamenii în jurul tău, doar privindu-i, iar la capitolul „sexy” se pare că stai cel mai bine din tot clasamentul. Atuul tău este acela că îi faci pe toți să se îndrăgostească iremediabil.

Taur

Atuul tău este sufletul bun. Îi ajuți pe toți, necondiționat șu demonstrezi că ești mărinimos cu fiecare zi petrecută pe acest pământ. Bravo ție, să tot fie oameni născuți în această zodie!

Gemeni

Atuul tău este acela de a fi norocos. Tu ești „Făt Frumos cu Stea în Frunte” al horoscopului, iar optimismul tău îi atrage pe cei din jur.

Rac

Atuul tău este dedicat valorilor familiale. Tu prețuiești tot ce ține de membrii familiei și te vei lupta până în pânzele albe să îi ocrotești.

Leu

Atuul tău este acela că iubești să fii în centrul atenției, însă știi și cum să fii un prieten bun. Toți cei din jur te admiră.

Fecioară

Ești devotat și nu încalci principiile prieteniei, tocmai de aceea toți cei care au nevoie de un sfat, vin la tine.

Balanță

Îți plac discuțiile interminabile și atuul tău este acela de a fi un bun orator. Ești mereu încrezător și binedispus.

Scorpion

Ai țeluri mărețe, iar armele cu care lupți pentru a le atinge se transformă în țeluri. Nu se poate spune că ai un atuu anume, tu ți-l creezi în funcție de necesitate.

Săgetător

Atuul tău este frumusețea fizică, se pare că Mama Natură te-a înzestrat cu multe trăsături fizice frumoase, de care cei din jur se îndrăgostesc iremediabil.

Capricorn

Atuul tău este tăcerea. Știi exact când trebuie să vorbești și, în rest, preferi să fii reținut.

Vărsător

Ai atuul de a fi geniul topului, iar acest lucru se vede în deciziile pe care le iei în viața de zi cu zi. Îți contruiești totul cu tact și pare să îți iasă de fiecare dată.

Pești

Chiar dacă unii te numesc sentimental, ești, de fapt, cea mai puternică zodie. Ești greu de doborât și ai multe resurse interioare.