Radio Simplu

Atac armat la preselecțiile Românii au talent! Un concurent a amenințat pe toată lumea cu un pistol și un cuțit

Atac armat la preselecțiile Românii au talent! Show-ul fenomen care înregistrează audiențe de zile mari la fiecare sezon a fost la un pas de o tragedie. În pregătirile pentru a zecea serie, una care trebuie să înceapă în luna februarie a anului viitor s-au înscris tot felul de oameni. Potențialii concurenți s-au prezentat la hotelul Pullman din București în tentativa de a-i convinge pe jurați că merită să participe la spectacol.

Atac armat la preselecțiile Românii au talent!
Printre aceștia s-a aflat și un bărbat de 29 de ani. Acesta s-a înscris pe listă și aștepta, culmea, cuminte, în culise, ca să intre pe scenă în fața juraților. Ba chiar ceilalți spuneau despre el că s-a remarcat strict prin felul său liniștit. Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre nu anticipau, sub nicio formă, ce va urma. Potrivit informațiilor cancan.ro, bărbatul a început, din senin, să-i înjure pe ceilalți concurenți.

Nu s-a oprit aici și s-a apucat apoi să-i amenințe cu moartea. A sărit inclusiv la bătaie, motiv pentru care organizatorii au sunat alarmați la poliție. Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft. Scandalagiul a fost încătușat destul de repede, scos din incinta hotelului și dus la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat. Mai mult ca sigur, tânărul trebuie să răspundă acum în fața legii pentru gestul său.

Ce s-a întâmplat în sezonul 9
Vă readucem aminte că emisiunea Românii au talent 2019 și-a desemnat câștigătorul în urmă cu doar câteva luni. Acesta a fost ales prin televot de către telespectatori într-o seară de-a dreptul emoționantă. Publicul a votat după ce a văzut cele 11 numere ale concurenților calificați în marea finală, iar sala și jurații au trecut, la fel ca și participanții, de la agonie la extaz. La final Ana Maria Pantaze s-a impus și a plecat cu trofeul acordat învingătorului în sezonul 9.

“Cred că despre asta e vorba la Românii au talent. Ce o scoate pe ea din mulţime e că nu a venit cu un număr lucrat, a venit pentru că are o pasiune, nu e antrenată. Cred că e reţeta câştigătoare. În sezonul ăsta mi.a plăcut că am avut concurenţi cu nişte idei clare şi distincte”, i-a spus juratul Mihai Petre învingătoarei.