Radio Simplu

Are Mclaren de 170 mii €, dar… a băgat benzină de 20 de euro și a luat prânzul lowcost

Denis Alibec a semnat cu FCSB în ianuarie 2017, iar, la aproape zece luni, hop, l-a dat pe spate pe Gigi Becali! Atacantul, care făcuse furori în tricoul Astrei, încununat și cu un titlu, și-a cumpărat McLaren de 170.000 de euro! Denis nu a mai fost, apoi, vârful de lance lăudat de toți cunoscătorii fenomenului fotbalistic și a părăsit corabia unde multimilionarul din Pipera face legea.

Cancan l-a găsit pe Alibec într-o benzinărie, cu pompa în mână, doar că foarte prudent cu volumul combustibilului. E din nou la Astra, unde banii chiar ar fi o problemă… Avem imaginile, în exclusivitate!

Mască a rămas Gigi Becali atunci când a văzut știrile, într-o zi de toamnă din 2017: Denis Alibec, jucătorul lui, își cumpărase un bolid, McLaren! „Suferă de suficienţă. E om care vrea lucruri mici de la viaţă. Dacă el şi-a luat maşină de 170.000 de euro… Cum să iei maşină de 170.000? Cumperi o asemenea maşină dacă ai salariu de un milion. Aşa, ce faci, îţi dai salariul pe un an pe o maşină? La câte am făcut pentru el, la câte concesii… Am încercat totul şi nu am putut şi mi-am dat seama că nu pot”, a fost replica finanțatorului.

Denis Alibec, masă pe fugă în benzinărie
Nu mult a mai stat la FCSB cel poreclit Van Basten, grație execuțiilor sale. Gigi Becali a renunțat la el, așa că fotbalistul a plecat să se ”reinventeze” la Astra, acolo unde ”explodase”. Și dă semne de revenire. Doar că la bani s-ar cam… încurca. Atât el, cât și colegii lui. Iar cauza ar fi o criză financiară apărută la echipă. Dar McLaren-ul a rămas piesa de colecție a fotbalistului, la bordul căruia face furori în trafic.

Cu banii de benzină, se pare, stă ceva mai prost. CANCAN.RO l-a ”descoperit” pe atacant tocmai când își alimenta ”bijuteria”, într-o benzinărie din Capitală. Nu a făcut, însă, plinul. Buget de austeritate la Astra! A băgat carburant de 100 de lei, aproximativ 20 de euro, s-a uitat atent, ca nu cumva să depășească. Restul banilor l-a folosit în altă parte.

Stomacul își cerea drepturile. Așa că a făcut stânga-mprejur, după ce a achitat prețul benzinei, și s-a ”postat” în fața rafturilor, de unde și-a ales de-ale gurii. Apoi, s-a așezat la o masă, unde a înfulecat rapid. Pe lowcost a fost și prânzul. Dar nu-i bai, Alibec a mai trăit vremuri mai grele la Giurgiu și n-a fost un capăt de țară!