Radio Simplu

Aproape ca nu o mai recunosti. Cum arata Anca Turcasiu dupa divortul de Cristian Georgescu

GALERIE FOTO (4)

Anca Turcasiu a divortat de medicul Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de casnicie. Se pare ca motivul principal al divortului au fost banii.

In luna iulie, vedeta facea anuntul chiar pe reteaua de socializare:

”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l am ales sa mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat!

Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie! Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului!

Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui! Viata mea personala nu va fi expusa niciodata! Raman demna, optimista si sigura ca voi redeveni fericita si iubita !

Sunt aici pe Pamant ca sa ofer iubire, bucurie si voi face asta pana la sfarsit! Multumesc anticipat presei pentru liniste! Va multumesc celor care mi ati fost alaturi in aceasta perioada grea din viata mea! Va multumesc mult! Fara voi n as fi putut!”, a postat Anca pe contul Facebook.

La aproape doua luni de cand a facut anuntul, artista si-a schimbat lookul.