Radio Simplu

Apă cu ghimbir – cea mai sănătoasă băutură care arde cu succes excesul de grăsime de pe talie

Pe internet puteți găsi o serie de rețete pentru pierderea în greutate – rețete care promit rezultate extraordinare.

În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă pentru apă de ghimbir. Aceasta este o băutură sănătoasă și benefică, care vă va îmbunătăți starea generală de sănătate și, de asemenea, vă va ajuta să ardeți excesul de grăsime de pe șolduri, coapse și talie.

Există mai multe avantaje ale consumului acestei ape:

Antioxidant puternic

Apa de ghimbir este bogată în antioxidanți, aceștia fiind esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt molecule instabile și pot deteriora serios celulele sănătoase. Acest lucru conduce la mai multe probleme de sănătate, inclusiv cancerul.

Are puternice efecte antiinflamatoare

Această rădăcină leguminoasă, conform articolului publicat în „Journal of Medicinal Food” are proprietăți antiinflamatoare uimitoare. Apa de ghimbir reduce inflamația, de asemenea, poate reduce umflarea și durerile articulare, în special în boli, cum ar fi osteoartrita și reumatismul.

Reglează nivelul de colesterol

Această apă reduce colesterolul ridicat, colesterol care duce la obezitate și multe alte boli asociate, cum ar fi bolile de inimă și anumite tipuri de cancer. De asemenea, reduce semnificativ nivelul colesterolului seric și hepatic. Apa de ghimbir reduce în mod eficient tensiunea arterială.

Previne și stopează cancerul

În articolul publicat în „British Journal of Nutrition”, se afirmă că ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare (așa
cum ați citit înainte) și antioxidante puternice, care pot încetini și preveni răspândirea anumitor tipuri de cancer.

Cum se prepară infuzia de ghimbir

Într-un litru de apă (sau 1,5 litri) puneți felii subțiri de rădăcină de ghimbir proaspăt și fierbeți la foc mare. Lăsați amestecul să fiarbă aproximativ 15 minute, apoi lăsați-l să se răcească și strecurați-l.

Cum se folosește?

Este recomandat să beți 1 litru din această apă în fiecare zi. Trebuie să urmați acest tratament pe o perioadă de cel puțin 6 luni, dacă doriți să vă curățați complet corpul de toxine.

Cel mai bine este să beți apa de ghimbir proaspătă, așa că pregătiți această băutură în fiecare zi și păstrați-o într-un termos, astfel încât s-o puteți consuma oriunde mergeți.