Radio Simplu

Anunțul momentului! Cine va intra la guvernare alături de PNL! Ponta șochează PSD

Fostul premier Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de socializare cine va intra la guvernare alături de PNL. Ponta este de părere că noua alianță va conduce România în următorii patru ani.

Vestea proastă pe care Ponta a dă PSD, aceea că va rămâne în Opoziție în următorii patru ani, vine după referendumul intern din USR prin care s-a stabilit că partidul va avea o orientare de centru-dreapta.

Amintim faptul că USR nu își clarificase opțiunea doctrinară până astăzi, iar precentul referendum prin care s-a încercat această lămurire s-a soldat cu demisia din funcția de președinte și din cea ce membru a lui Nicușor Dan.

Iată postarea integrală a fostului premier:

”Clarificarea doctrinara a scenei politice romanesti este un pas benefic ! Acum avem PNL – dreapta , USR – centru dreapta , PSD – stanga , ProRomania – centru stanga . Foarte bine !

Acum trebuie sa trecem de la ideologie la capacitatea administrativa si de guvernare : ProRomania – guvernarea 2012 – 2015 / USR – guvernarea 2016 / PSD – guvernarea 2017-2019 / PNL – din Noiembrie 2019 pana azi ! Cred ca oamenii pot sa compare si sa decida!

Probabil ca din 2021 vom avea o guvernare PNL – USR / cu atat mai mult vom putea sa comparam / va fi insa nevoie si de o Opozitie puternica!”

Loading...