Radio Simplu

Anunțul făcut de soțul „tradus” de Vlăduța Lupău cu colegul ei saxofonist

GALERIE FOTO (3)

Soțul Vlăduței Lupău și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! După o lungă perioadă în care nu a mai bifat niciun meci în poartă, Adrian Rus a făcut anunțul plecării de la echipa din Gruia.

La un moment dat, despre Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, nu s-au spus prea multe lucruri pozitive. Se pare că portarul de la CFR Cluj și-a cam lăsat cariera pe locul 2 și s-a axat mai mult pe cariera soției sale. Nu a avut prea multe realizări, așa că nu este de mirare că nu a mai bifat de foarte mult timp un meci în poarta formației din Gruia. Acum, soțul Vlăduței Lupău a făcut un anunț neașteptat, pe contul său de Instagram.

Mai exact, Adrian Rus a postat mai multe fotografii cu el, în tricoul celor de la CFR Cluj, făcute în timpul meciurilor, dar și în timpul antrenamentelor și și-a anunțat urmăritorii că a plecat de la echipa la care nu a avut prea multe șanse să stea în poartă.

„Mulțumesc, CFR CLUJ pentru toate clipele frumoase petrecute în acești 2 ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele 2 titluri de campion și o supercupă a României!
Mulțumesc pentru debutul în LIGA 1 la echipa campioană!
Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat!
Multă baftă tuturor colegilor în continuare!” a scris soțul Vlăduței Lupău, pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, Adrian Rus nu a oferit alte informații legate de cariera sa. Soțul Vlăduței Lupău nu a povestit nimic legat de un alt contract, la o altă echipă, iar oamenii s-au gândit imediat că și-a pus ghetele în cui.