Radio Simplu

Anunţul făcut de Smiley care a devenit viral instantaneu. Ce mesaj a postat pe Instagram

Artistul Smiley a postat pe Instagram o fotografie care a strâns peste 6.500 de aprecieri în doar 30 de minute.

Smiley le-a transmis fanilor săi că aseară a revenit în ţară din America şi că este în autoizolare timp de minimum 7 zile, după restricţiile impuse de autorităţi din cauza coronavirusului. „Bine vă regăsesc. Aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipa hahaha_production”, a scris Smiley pe Instagram.

Smiley își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?” Fanii lui Smiley îl vor putea suna pe Smiley sau îi vor putea trimite mesaje pe SMS sau pe whatsapp, dacă vor urmări videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?”, conform infomusic.ro.

Numărul de telefon al lui Smiley începe cu 07567, următoarele 5 cifre putând fi descoperite dacă fanii lui urmăresc clipul „Ce mai faci, străine?”. Piesa „Ce mai faci, străine?” circulă pe net, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este în top trending pe YouTube, cu peste 700.000 de vizualizări, conform sursei citate. Pe numele său Andrei Tiberiu Maria, Smiley (36 de ani) este cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor.

Loading...