Radio Simplu

Anunț pentru românii care vor să își facă pașaport. Toți trebuie să știe asta

Anunț pentru românii care vor să își facă pașaport. Instituțiile au un program special la început de an. În ce zile se vor putea face pașapoartele? Ultimele informații cu privire la programul de funcționare.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că Direcția Generală de Pașapoarte, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, precum și serviciile teritoriale vor fi deschise sâmbătă și duminică, între orele 9.00-15.00, respectiv 9.00-13.00.

Tot în aceleași zile se vor elibera certificate de cazier judiciar la sediile tuturor inspectoratelor de poliție, iar în Municipiul București, la Secția 1, Secția 8, Secția 10, Secția 14, Secția 17 și Secția 21,

„În primele zile ale anului 2020, structurile Ministerului Afacerilor Interne au acționat pentru asigurarea unui climat de siguranță și în sprijinul cetățenilor. Peste 21.500 de angajați ai MAI au fost la datorie, zilnic, în perioada 1 – 3 ianuarie. În noaptea de Revelion, la nivel național, au fost organizate 180 de evenimente cultural-artistice organizate în spațiul public la care au participat aproximativ 320.000 de persoane. Polițiștii, pompierii și jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică și intervenția în situații de urgență la toate aceste manifestări. Datorită mobilizării și a prezenței active a efectivelor MAI, nu s-au produs incidente grave în timpul manifestărilor publice”, precizează MAI.