Radio Simplu

ANTENA 1, CE LOVITURĂ! GINA PĂRĂSEȘTE CHEFI LA CUȚITE

GALERIE FOTO (2)

Luptă strânsă în emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite”, concurenții încercând să demonstreze că merită să rămână în competiție prin fiecare fel de mâncare preparat. Bineînțeles, există tensiune, emoții și inevitabilele regrete.

Echipele au fost nevoite să gătească cârnați, o probă ”haotică”, așa cum a declarat unul dintre concurenți. Mino – echipa albastră – a avut nevoie de interveția medicului.”Îmi batea inima în gât, asta simțeam. Auzeam în același timp vocea Amaliei care spunea într-una același lucru”, a mărturisit acesta, conform a1.ro. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au lăsat prieteniile la intrarea în platou, așa cum se întâmplă de fiecare dartă. ÎVictoria a aparținut echipei verzi, coordonată de chef Bontea.

”A fost ca o mamă pentru noi”
Gina – Eugenia Sorina Gheorghe, fost bucătar al Casei Regale a României – nu a reușit să se se salveze și a fost eliminată: ”Nu m-am așteptat. Dar voi veni să îi susțin în finală”, a declarat concurenta, cu lacrimi în ochi. Cei din echipa albastră și-au exprimat, la rândul lor, dezamăgirea pentru această eliminare neașteptată. ”Îmi pare rău, îmi pare extrem de rău. A fost ca o mamă pentru noi, are o inimă foarte mare, ea ne ținea legați. Majestate, nu ne părăsești de tot!”, au spus cei din echipa albastră.

”Ești o doamnă senzațională și spun asta referindu-mă la toate sezoanele Chefi la cuțite. Atât de simplu și de gustos nu a gătit nimeni vreodată în acest platou!”, a adăugat și chef Scărlătescu.