Radio Simplu

ANM: Vin ninsorile! Unde va ninge până luni dimineață

ANM a anunțat că în acest oraș ninsorile își vor face în sfârșit apariția! Vești bune pentru locuitori. Se vor putea bucura de zăpadă iarna aceasta. Unde va ninge până luni dimineață?

Meteorologii prognozează pentru Bucureşti, în următoarele trei zile, o vreme în general rece şi precipitaţii slabe sub formă de ninsoare, lapoviţă şi trecător ploaie, începând din dimineaţa zilei de duminică.

Conform prognozei de specialitate, publicată sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în intervalul 4 ianuarie, ora 17:00 – 6 ianuarie, ora 8:00, cerul va fi mai mult noros, iar începând cu dimineaţa zilei de duminică, 5 ianuarie, se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare, lapoviţă şi trecător ploaie.

De asemenea, vor fi condiţii de producere a poleiului, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze la rafală de cel mult 25 – 30 km/h. Valorile termice se vor apropia de normalul perioadei. Astfel, de la o minimă de cel mult zero grade se va ajunge la o temperatură maximă de 3 – 4 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de luni, 6 ianuarie, între orele 8:00 – 22:00, vântul se va intensifica şi va atinge viteze la rafală, în general, de 45 – 55 km/h, amplificând senzaţia de rece. Cerul va deveni variabil, iar temperatura va creşte de la -3 grade, dimineaţa, spre valori în jurul a 3 grade, în cursul după-amiezii.