Radio Simplu

Andrei Duban, un nou atac după ce și-a văzut soția în tandrețuri cu Ghiță, la Survivor România

De când a văzut imaginile cu Grațiela și Ghiță, care nu s-au ferit deloc de camerele cu infraroșu și și-au expus tandrețurile în văzul tuturor, Andrei Duban a început să lanseze atacuri subtile, pe internet. Celebrul actor nu se oprește din ironii! Să fie, oare, toate la adresa situației în care se află? Sau la adresa tuturor celor care comentează pe internet?

Știm cu toții că Andrei Duban are un simț al umorului extrem de dezvoltat. Cu toate acestea, în ultimele zile, pare că acest simț al umorului pe care îl deține actorul cam dă pe afară. Să fie, oare, de vină imaginile cu Grațiela, soția lui, care s-a îmbrățișat tandru cu Ghiță, la Survivor România, sau cei care vorbesc prea mult, pe internet, pe baza acestui subiect? Pe contul său de Facebook, Andrei Duban a postat o fotografie tare haioasă.

Actorul a încărcat o imagine cu un bărbare cu burtă, care poartă o pereche de colanți de culoare roz, foarte mulați, dar și o bluză albastră, la fel de mulată și ea. Mesajul scris pe fotografie a fost unul chiar haios: „Ăștia sunt ăia tari în gură pe internet”.

Să fie, oare, un atac din partea lui Andrei Duban la adresa tuturor celor care susțin că soția l-a „tradus” la Survivor România sau pur și simplu o postare amuzantă, de care să se bucure urmăritorii lui Andrei Duban? Vă reamintim că Grațiela, soția actorului a fost surprinsă în tandrețuri cu Ghiță, chiar de camerele cu infraroșu. Cei doi s-au îmbrățișat pătimaș și au părut extrem de apropiați. Cu toate acestea, Andrei Duban a declarat că a fost o simplă îmbrățișare, iar Ghiță este mult prea copil, pe lângă Grațiela.

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afară de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.