Radio Simplu

Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! „Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!”

GALERIE FOTO (2)

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, Andreea Mantea, a primit-o pe Andreea Străvoiu acasă. Andreea Mantea și fiul ei, David, i-au întâmpinat pe colegii din România cu un mic-dejun copios, cu preparate turcești.

„În fiecare dimineață fac smoothie. Acum am avut noroc și am găsit mai multe fructe în frigider”, a spus Andreea Mantea, explicând ce servește ea dimineața.

Băiețelul Andreei Mantea, David, are o slăbiciune pentru o fetiță, numele ei este Ana.

Mantea: De ce mergi tu cu mine la platou, ia spune?
David: Te iubesc prea mult și vreau s-o văd și pe Ana.
Mantea: Cum arată Ana?
David: Ana are părul scurt. E foarte frumoasă! Îmi plac jucăriile ei!
Mantea: Ești pe interes?
David: Are mașinuțe roz!

Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! „Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!”
După micul-dejun, Andreea Mantea, David și echipa de filmare au mers pe platourile de filmare de la Puterea dragostei. Bruneta a cerut mașină și conduce prin Istanbul, a renunțat la șoferul pe care îl avea atunci când a ajuns în Turcia.

„Am mers câteva luni cu șofer, dar mă lua agitația, panica, nu înțelegeam de ce. Am observat că aici se conduce așa cum conduc și eu”, a spus Andreea Mantea, în exclusivitate pentru Teo Show.

Deși ei îi place în Turcia, Andreea Mantea vrea să se întoarcă în România. „Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă! Sunt româncă adevărată!”, a mai declarat Mantea la Kanal D. Nu este prima oară când Andreea mărturisește că își dorește să revină în țară. Totuși, de ce a rămas atâta timp la Istanbul?! „M-am atașat de oamenii ăștia, ce să fac?!”, a spus ea.