Radio Simplu

Andreea Mantea s-a fotografiat goala sub dus! Imaginile care au aprins imaginatia barbatilor!

GALERIE FOTO (3)

Andreea Mantea s-a fotografiat goala sub dus
Aceasta isi surprinde fanii, mereu, cu fotografii in diverse ipostaze. De aceasta data, Andreea Mantea le-a aratat fanilor cum are ea grija de corpul ei, mai ales sub dus. Aceasta nu a ezitat sa le arata fanilor care este ritualul ei de ingrijire pentru un par frumos si o piele hidratata.

Iata imaginile care au aprins imaginatia barbatilor:

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la „Puterea dragostei” că este foarte bolnavă.

Deranjată de faptul că Ligi a jignit staff-ul emisiunii, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici.

Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (…)

Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus, foarte supărată, Andreea Mantea în emisiune.