Radio Simplu

Andreea Esca a vorbit despre salariul ei. Ce spune despre cei 46.000 de euro

Salariul Andreei Esca este unul dintre subiectele despre care s-a tot discutat. S-a spus ca este imens, cu multe zeroruri, insa vedeta nu a confirmat niciodata.

Andreea a decis ca este momentul sa lamureasca lucrurile, asadar a lamurit lucrurile in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”: „Nu pot să vă spun ce salariu am. E ca și cum aș spune poanta unui banc. Aș strica tot. Asta e o legendă, trebuie să rămână așa.

Ce pot să spun e că am un salariu pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am și bănuiesc că e și rentabil în economia business-ului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, a declarat știrista.

Cu câțiva ani în urmă, când salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decât rata de șomaj în România, oameni bine poziționați în televiziune vorbeau despre sume numai bune să-ți taie respirația la rostire.

Pe fluturașul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla în că în bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat înscrisă suma de… 46.000 de euro.

Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus știristei încasări de aproape jumătate de milion de euro pe an. Nimeni nu știe însă cât de adevărată este această sumă vehiculată, scrie cancan.ro