Radio Simplu

Andreea Berecleanu, reacție dură la adresa trustului Intact!

Fosta prezentatoare a Observatorului a fost revoltata de teledonul organizat de Antene. Andreea Berecleanu considera ca nu romanii ar trebui sa doneze bani în aceste momente.

Andreea Berecleanu nu a ezitat să spună ce gândește în ceea ce priveste teledonul organizat de trustul la care a lucrat foarte mulți ani. Fosta stirista nu este de acord, ba chiar îi condamnă pe cei care au avut ideea unui astfel de teledon în aceste momente critice pentru toți românii.

Andreea Berecleanu și-a expus gândurile într-o postare pe rețelele de socializare, menționând și faptul că situația este dramatică peste tot în lume și nicăieri nu s-a organizat un astfel de teledon.

„Oamenii sunt napastuiti, sunt neputinciosi, multi isi duc existenta de la o luna la alta si chiar de la o zi la alta. Situatia este dramatica peste tot. Si totusi, nicaieri in aceasta lume, nu s-a facut un teledon. Oare, de ce?

Sigur ca nu iti baga nimeni cu forta mana in buzunar, dar acum e sfasietor sa ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat parintii si bunicii nostri, acum se sacrifica aceste generatii. E de inteles ca firmele sa doneze, dar IN TACERE! Sau persoanele care au putere financiara. Avem prieteni care au facut deja asta, avem oameni din familie care au stiut drumul atunci cand au avut de facut o donatie! De ce trebuie expunere pentru asa ceva? Sper ca tot ajutorul sa fie REAL pentru cei care au nevoie si sper ca medicii aflati in prima linie sa-l primeasca!”, a menționat știrista pe Facebook.

 

Andreea a recunoscut că de-a lungul timpului chiar si ea a prezentat astfel de programe, însă atunci cei care donau nu erau în situațiile critice pentru care se strângeau bani, spre deosebire de acum când toată țara este într-o situație disperată.

 

Vreau sa stiti un singur lucru. Aceasta postare nu are nimic subiectiv in ea. Au existat multe momente in care am prezentat si realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru romani sinistrati, pentru zone din tara afectate de calamitati. Asadar, cei care au donat atunci, nu erau in situatia respectiva, isi permiteau sa faca un gest nobil. Uniunea acestui popor sta si in solidaritatea fata de cei care nu sunt bolnavi dar stau acasa uitandu-se la un frigider gol! Sau la cei care inca muncesc pentru ca nu au nicio economie si trebuie sa-si intretina familia. Cei care trebuie sa faca ceva sunt cei de la conducerea tarii, de acum, si dintotdeauna! P.S 1 Acest text nu e despre trustul Intact, asa cum multi comenteaza, este despre romani!”, a ținut să precizeze Andreea Berecleanu.