Radio Simplu

ANDREEA BĂLAN, DE URGENȚĂ LA SPITAL, CU DURERI ABDOMINALE ATROCE. ÎN CE STARE ESTE ACUM CÂNTĂREAȚA

Andreea Bălan ar fi ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce. I s-au acordat primele îngrijiri, fiind stabilizată, dar a fost nevoie de internare. Mai mult, sursele CANCAN.RO au dezvăluit că artista ar urma să ajungă pe masa de operație cât de curând.

Momente grele pentru Andreea Bălan chiar noaptea trecută. Artista nu a putut închide un ochi din cauza durerilor abdominale, iar când acestea s-au acutizat, s-a îmbrăcat, a urcat la bordul mașinii sale și a plecat, imediat, spre o clinică particulară. Îndrăgita cântăreață a ajuns la Sanador, cel mai performant spital privat din România, acolo unde, în urmă cu aproape doi ani, era salvată de la moarte de competența medicilor, după ce abia născuse prin cezariană. Starea ei este, la această oră, stabilă, după ce i-a fost acordat primul ajutor. Doar că ar putea să fie supusă unei intervenții chirurgicale, medicii fiind pregătiți pentru cazul în care situația medicală se va agrava.

Sursele CANCAN.RO au mai spus că Andreea Bălan ar fi fost la un pas de septicemie, acesta fiind motivul pentru care personalul medical a pregătit deja sala de operații.

Andreea Bălan, salvată de la moarte în urmă cu un an și jumătate, la Sanador
Andreea Bălan dădea naștere celei de-a doua fetițe la începutul lui martie 2019, prin cezariană, la Spitalul Sanador. Intervenția a fost una de succes, doar că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației. Situația avea să fie însă gestionată cu maximum de profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador. George Burcea, soțul ei la acea dată, avea să povestească prin ce clipe a trecut Andreea.

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a declarat George Burcea la scurt timp după ce Andreea Bălan era în afara oricăru pericol.

Andreea Bălan și George Burcea aveau să divorțeze însă la aproape un an de la acel eveniment. Au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, care au rămas în grija artistei după depărțire. Cei doi nu aveau să rămână singuri mult timp și și-au găsit noile iubiri relativ în același timp. Andreea a fost prinsă în mrejele iubirii de către un șarmant tânăr afacerist, Tiberiu Argint, în timp ce George a fost cucerit de focoasa Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.