Radio Simplu

Andreea Bălan a fost operată din nou. Ce au descoperit medicii

Se pare că Andreea Bălan a avut din nou probleme de sănătate, la două săptămâni de de când a făcut un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. Artista a refuzat însă de această dată, să dea detalii despre operația pe care ar fi suferit-o zilele acestea.

Medicii ar fi descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele, potrivit Spynews. Potrivit aceleiași surse, Andreea a fost din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Andreea Bălan a refuzat să comenteze această situaţie.

Andreea Bălan se recuperează după problemele pe care le-a avut în ultima perioadă de timp. Pentru a-și reveni cât mai repede, artista ia o mulțime de medicamente. Vedeta a mărturisit că se reface încet şi urmează un tratament cu vitamine şi minerale pentru a se pune pe picioare. Potrivit click.ro, ea ia nu mai puţin de 5 pastile în timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se tratează cu antiinflamatoare puternice.