Radio Simplu

Andreea Bălan a explodat! Soțul ei se vede cu altă femeie…

Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, și a făcut publice noi fotografii pe o rețea de socializare.

Bălan și Burcea s-au separat, de curând, actorul mutându-se de acasă. În cursul zilei de luni s-a aflat și identitatea femeii care a mers la noua adresă la care locuiește George Burcea. În replică, la numai câteva ore distanță, Andreea Bălan a publicat două poze realizate pe platourile de filmare ale clipului pentru piesa pe care urmează să o lanseze.

Imaginile au fost însoțite de următorul mesaj în limba engleză: “allways singing (n.r.: mereu cântând)”. Mesajul a fost clar: artista trece cântând peste toate greutățile vieții. Muzica o va ajuta să depășească greutățile divorțului care se arată. Artista a primit numeroase mesaje de încurajare.

Când nu are concerte și nu filmează, Andreea Bălan își petrece tot timpul cu fetițele ei: Ella și Clara. Astă-noapte, ea a dormit împreună cu fiica sa cea mare, publicând pe Instagram Stories câteva momente din seara petrecută împreună.

Sursa: Cancan.ro