Radio Simplu

Andreea Antonescu spune adevărul despre bătăile pe care le primea în perioada Andre: „Așa a fost generația noastră”

Andreea Antonescu a vorbit pe șleau despre perioada în care umplea stadioane alături de Andreea Bălan, pe vremea când erau două puștoaice. S-a zvonit că vedeta era bătută înainte de concert de părintele său.

Acum Andreea Antonescu a vorbit sincer despre acea perioadă și a ales să nu își denigreze părintele, mai ales că pierderea a fost enormă. Andreea Antonescu l-a iubit enorm pe tatăl său, care s-a stins din viață în urmă cu 18 ani, chiar în timpul uneia dintre probele scrise de la Bacalaureat.

„Tatăl meu a murit în urmă cu 18 ani și nu mi s-ar părea corect, frumos din partea mea să aduc niște acuze. Așa a fost generația noastră, așa au fost părinții noștri. Știu clar că tatăl meu și-a dorit mult să mă transforme într-un om integru, am crescut cu zicala în viața e cel mai greu să fii om, încearcă să ajungi acolo. N-am putut niciodată să dezbat acest subiect. Eu am avut o relație foarte frumoasă cu tata, eram dependentă de el. Acum că nu mai este lângă mine știu că n-am apucat să îi spun cât de important este pentru mine. Tata a murit când eu dădeam BAC-ul. Îmi spunea că își dorește să ajung la 30 de ani și să îi mulțumesc pentru omul care am devenit, chiar dacă atunci eram poate supărată pe el pentru anumite gesturi.”, a declarat Andreea Antonescu, la Agenția Vip.

Andreea Antonescu a luptat să salveze relaţia cu soțul ei

Chiar dacă s-a separat de tatăl copilului ei, simpatica artistă are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului pe care l-a iubit mai bine de zece ani. Aceasta spune că relaţia, poate, ar fi mers, dacă nu exista distanţa şi, mai ales, dacă visurile profesionale nu erau atât de diferite. Traian îşi dorea mai mult să rămână în America, în timp ce Andreea Antonescu muncea pentru cariera din România.