Radio Simplu

Andra Voloş e slabă, are un chip superb şi un ten perfect…

GALERIE FOTO (3)

Andra, concurenta de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Băieții au pus ochii pe ea încă din clipa în care a coborât pe scări și au schimbat primele cuvinte.

Andra, concurenta supers3xy de la Puterea Dragostei, a intrat, sigură pe ea, în casa Puterea Dragostei, fiind gata să-și găsească marea dragostei, așa cum declara chiar ea în promo-ul de prezentare.

Băieții au fost impresionați de Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei

Băieții au rămas muți de uimire în momentul în care au văzut-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei pentru prima dată, dar “câştigătorul” inimii ei este Bogdan Mocanu, după o competiţie strânsă cu cel mai bun prieten al lui, Jador.

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Gurile rele susțin că Andra ar fi suferit mai multe intervenții estetice la nivelul feței şi au publicat chiar și o serie de fotografii cu noua concurentă Puterea Dragostei în adolescență, de pe vremea când nu se machia și aranja atât de mult.


Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Pe contul personal de Instagram, concurenta are o mulțime de fotografii în ipostaze sexy, lăsând să i se vadă trupul apetisant.