Radio Simplu

ANDRA SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI. CATI BANI A DONAT CANTAREATA INSTITUTULUI ”MATEI BALȘ”:

Andra este prima vedetă din showbiz-ul autohton care se implică în lupta împotriva coronavirusului donând o sumă de bani! Vorbim despre 20.000 de euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli infecțioase Prof. „Matei Balș” din Capitală.

20.000 de euro – atât vrea Andra să doneze Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București. Suma va ajunge în contul fundației spitalului care luptă împotriva coronavirusului.

Andra este de părere că „siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți”.

Artista a mărturisit că i se face „inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri” și a dorit să felicite, cu această ocazie, întreg personalul spitalelor.

Prin donația de 20.000 de euro, Andra a precizat că încearcă să ajute spitalele românești și speră că nu va fi singura persoană care arată că îi pasă de situația actuală.

„Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a declarat Andra pentru Libertatea.