Radio Simplu

ANDRA, APARIȚIE DE INFARCT PE INSTAGRAM! ARTISTA ȘI-A ARĂTAT DECOLTEUL GENEROS

GALERIE FOTO (2)

Andra, apariție de infarct pe Instagram! Artista și-a arătat decolteul generos, iar fanii n-au contenit cu laudele.

O artistă în adevăratul înțeles al cuvântului, așa este descrisă Andra de toți cei care o îndrăgesc. Artista are o voce inconfundabilă și cântă, cu mare ușurință, atât muzică ușoară, cât și muzică populară. Are o viață de familie fericită și se simte extrem de bine în pielea ei.

Iar dovada vie a acestui lucru sunt și fotografiile publicate de artistă pe contul ei de Instagram. Andra s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere, iar fanii n-au contenit cu laudele.

Andra are o familie perfectă
Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, care îi luminează zilele și o fac fericită. Deși au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și sunt extrem de apropiați.

“Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați.

Loading...