Radio Simplu

Andra a primit o veste tristă. Săndel Mihai, pe masa de operații de urgență

Andra Măruță și întreaga sa familie au primit o veste tristă recent. Îndrăgita cântăreață și rudele ei au fost anunțate de Săndel Mihai că a fost diagnosticat cu o boală chinuitoare. Mai mult, fratele vedetei de la Pro TV a fost programat deja pentru operație de medici.

Fratele Andrei Măruță, pe masa de operații de urgență
Săndel Mihai a fost diagnosticat de medici cu hernie de disc, o boală chinuitoare care a afectat mulți români și care necesită o operație extrem de delicată. De altfel, intervenția chirurgicală l-a făcut să mai amâne momentul în care va intra în sala de operații. Prezent împreună cu soția lui, Autora, în platoul emisiunii moderată de Mirela Vaida, cei doi artiști au vorbit despre problema medicală delicată.

“Ar trebui să intervină chirurgical cineva, dar noi amânăm… El suferă de o hernie de disc care îl supără de câţiva ani. Mă tot ia în braţe de aproape 30 de ani. Dar asta după un turneu lung, după 15 ore de mers cu avionul… L-am văzut că îi fuge şoldul, deviază aşa puţin…”, a mărturisit Aurora, soția artistului, în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

“Boala asta te face cumva să fii tot timpul cu frică. Dorm seara, şi dimineaţa mă trezesc cu dureri de spate. Am aşa perioade câte o săptămână…”, a afirmat Săndel Mihai.

Săndel Mihai, fratele Andrei, este cântăreţ de muzică populară şi cântă împreună cu soția lui. Aurora și partenerul ei de viață sunt împreună de aproape trei decenii.