Radio Simplu

Anca Serea le raspunde celor care o acuză că este sectantă: “Religia nu este un subiect de discuție!”

Mămică a șase copii superbi, Anca Serea a mărturisit că este adesea întrebată dacă este “sectantă”. “Religia nu este un subiect de discuție!”, este replica vedetei pentru cei care au aceasta curiozitate.

Anca Serea simte nevoia să se apere, într-o postare pe blogul ei, în legătură cu un subiect controversat: numărul mare de copil pe care îl are și curiozitatea unora legată de religia ei. “Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adora să fie mamă (…) Sunt ortodoxa, însă religia, sexul și politica nu sunt subiecte de discuții”, spune vedeta.

Anca face și alte lămuriri: “Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea.

Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frica de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserica și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, spune Anca Serea pe voios.ro.