Radio Simplu

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Câți bani le-a pus în plic Teodorei și lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de seamă de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Câți bani le-a pus în plic impresara?

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali
Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a măritat cu tânărul afacerist Mihai Mincu, sâmbătă, 12 octombrie. Invitații au petrecut până în zori, patronul clubului FCSB a dansat ca în zilele bune, a plâns de emoție când fata sa a ținut un mic discurs în care le-a mulțumit lui și Luminiței Becali pentru viața frumoasă și educația pe care i-au oferit-o și a împărțit bani chelnerilor. Evenimentul este acum doar o amintire frumoasă, în urma căreia cuplul proaspăt căsătorit a ieșit foarte câștigat.

Cel mai important eveniment din familia latifundiarului a adunat numai oaspeți de seamă. Printre ei s-au numărat Mitică Dragomir, Videanu, Hrebenciuc, Mihai Stoica, vărul afaceristului, Giovani Becali, fina acestuia, Gabriela Firea, Teia Sponte și Lucian Becali, Mircea Geoană, dar și Anamaria Prodan.

Câți bani le-a pus în plic impresara Teodorei și lui Mihai Mincu
E știut că cea din urmă are o relație specială cu patronul FCSB și cu familia sa, așa că, în urmă cu câteva seri, impresara nu s-a uitat la bani. Potrivit unor surse apropiate mirilor, citate de cancan.ro, fosta prezentatoare TV a show-ului ”Gazda perfectă” a pus în plic peste 10.000 de euro.

Conform wowbiz.ro, mirii au fost mulțumiți la final, căci nimeni nu a pus în plic mai puțin de 5.000 de euro. După un calcul, dacă la marele eveniment au fost prezenți 400 de oameni, dintre care majoritatea familii, la nuntă s-ar fi strâns peste un milion de euro, sumă numai bună pentru un nou cuplu format.