Radio Simplu

Anamaria Prodan a recunoscut pentru prima oară! Care este, de fapt, relația ei cu Oana Zăvoranu

Ana Maria Prodan și Oana Zăvoranu au fost prietene mult timp, însă în 2015 s-a produs o ruptură între cele două. Motivul ar fi avut legătură cu Pepe, fostul soț al Oanei Zăvoranu. Ana Maria Prodan a reluat legătura cu acesta, iar decizia impresarei nu i-a picat deloc bine Oanei. Acum, după 5 ani de la scandalul care le-ar fi stricat prietenia, Ana Maria Prodan a lămurit situația.

Ana Maria Prodan și Oana Zăvoranu au rămas prietene
Relația de prietenie dintre Ana Maria Prodan și Oana Zăvoranu datează cu mult înainte ca aceasta din urmă să ajungă la un divorț cu scandal de Pepe. Oana și celebrul cântăreț latino s-au căsătorit în 2006, dar căsnicia lor avea să dureze doar 5 ani. În 2011, cei doi au decis să divorțeze, dar s-a lăsat cu scandal. Alături de buna ei prietenă, Ana Maria Prodan, Oana i-ar fi distrus locuința lui Pepe. Acesta a acuzat-o că a luat din casă până și robineții de la chiuvete, lustrele din tavan, covoarele și televizoarele.

Scandalul nu s-a oprit aici. Pepe și-a dat în judecată fosta soție, iar Ana Maria Prodan a fost nevoită să meargă la poliție, pentru a da declarații în acel dosar. Odată cu trecerea timpului, situația s-a schimbat. În 2015, presa a dezvăluit că prietenia dintre Oana Zăvoranu și Ana Maria Prodan s-a încheiat. Motivul ar fi fost acela că impresara a reluat legătura cu Pepe, lucru care a deranjat-o pe Oana. Soția lui Laurențiu Reghecampf a infirmat însă aceste zvonuri și a dezvăluit că se înțelege în continuare la fel de bine cu Oana Zăvoranu. ”Nu există motiv pentru care eu și Oana să stricăm prietenia. De fapt, nici măcar nu este o simplă prietenie. Noi două suntem precum surorile. Dacă nu vorbesc o săptămână cu ea, mi se face dor. O apreciez, pentru că rar întâlnești oameni care să-ți fie alături la bine și la greu, așa cum am fost noi două mereu”, a afirmat Ana Maria Prodan pentru Impact.ro