Radio Simplu

ANA-MARIA CRUDU, IMAGINI DE COLECȚIE CU SORA EI, LA 3 ZILE DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE IUBIT. CUM A FOST MACHIATĂ DANIELA CRUDU

Ana-Maria Crudu a făcut publice imagini de colecție cu sora ei, la doar 3 zile după ce aceasta a fost bătută de iubitul croat. Apropiații și fanii Danielei Crudu au analizat cu atenție fiecare poză și au observat și ce mesaj a transmis sora acesteia.

Ana-Maria Crudu, imagini de colecție cu sora ei, la 3 zile după ce a fost bătută de iubit
Azi-noapte, la ora 1:59, după cum puteți vedea în prima poză din galeria foto a articolului, Ana-Maria Crudu a distribuit câteva imagini realizate recent cu sora ei. Pictorialul a fost făcut înainte de episodul violent prin care Daniela Crudu a trecut din cauza iubitului bătăuș, Seco Dubravko. Observând fiecare poză, apropiații și fanii divei au remarcat că aceasta a schimbat două ținute și se simțea foarte bine… Și asta pentru că nimic nu prevestea că va deveni victima violenței domestice.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul Danielei Crudu
Oamenii legii au emis un ordin de protecţie contra iubitului croat pentru 5 zile, urmând ca vedeta să ceară în instanţă prelungirea acestuia.

“Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Daniela Crudu și Seco Dubravko și-au început povestea de iubire în urmă cu aproape un an.