Radio Simplu

Ana a fost parasita de Alex Velea pentru Antonia si divortul a afectat-o enorm. Cum a ajuns sa arate acum fosta sotie a lui Velea si cu ce se ocupa mulatra acum

GALERIE FOTO (2)

Ana Maria Mircea si Alex Velea se casatoreau in 2009, iar patru ani mai tarziu, in 2013, cei doi s-au decis sa isi separe drumurile, iar divortul a fost inevitabil. Artistul si-a refacut viata alaturi de Antonia, cu care are doi baieti, iar mulatra s-a axat foarte mult pe cariera.

Tanara si-a finalizat studiile la Universitatea de Medicina „Carol Davila”, cu specializarea psihiatrie. Ba, mai mult, a reusit chiar sa-si deschida propriul cabinet, potrivit kanald.ro.

„Acum cativa ani am avut o perioada in care nu ma regaseam, cand eram casatorit cu Ana, de aceea nu a functionat casnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut parintii mei. S-a intamplat inainte sa o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, ca nu ma simteam eu mandru. Imi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alaturi de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, spunea Alex Velea intr-un interviu.

Ana are un trup impecabil, acorda o mare importanta aspectului sau fizic, de aceea ea alearga zilnic in parc cel putin trei kilometri, iar mai apoi merge si la sala de fitness. Ana petrece apoape zilnc cate o ora si jumatate in parc, ducandu-si constiincioasa la bun sfarsit antrenamentul.