Radio Simplu

Ami nu a vorbit vreodată urât despre Liviu Vârciu, cu toate că a crescut-o singură pe fiica lor. Acum că a aflat ce i-a făcut artistul Carminei, nu s-a mai putut abține și a răbufnit! După aproape 18 ani, rupe tăcerea: „de data asta…”

E de ajuns să te uiți la ea și să-ți dai seama, într-o clipită, că este fiica lui Liviu Vârciu. Aceeași privire șăgalnică, același zâmbet fermecător, aceeași carismă. Relația dintre Carmina și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul. Acum, în exclusivitate pentru VIVA!, în cadrul unui interviu în premieră, Carmina vine cu partea ei de adevăr…

Din puținele fotografii postate pe rețelele de socializare, Carmina și Liviu Vârciu par a avea o relație perfectă tată-fiică. Își zâmbesc cu subînțeles, se țin în brațe și par că se bucură de fiecare secundă petrecută împreună. N-au vorbit prea mult în public despre relația lor, însă totul părea că merge ca pe roate și că cei doi au reușit să recupereze timpul pierdut, respectiv anii în care au fost departe unul de celălalt.

Ba chiar, în urmă cu doi ani, Carmina a venit în București și a locuit o perioadă împreună cu tatăl ei, iar relația părea mai strânsă ca niciodată. Însă, surpriză! Încet-încet, au început să apară indicii potrivit cărora lucrurile nu ar fi chiar atât de roz… iar cel mai puternic, în acest sens, este mesajul postat de Carmina pe Instagram, imediat după ziua ei de naștere, de anul acesta.

Un mesaj în engleză, care a stârnit multe semne de întrebare în rândul jurnaliștilor. Dacă relația dintre Carmina și tatăl ei a început să scârțâie, adevărul absolut îl pot deține doar ei… Însă, acum, în premieră pentru o publicație, Carmina și mama ei, Ami Teiceanu, au oferit un interviu în care prezintă partea lor de adevăr…

Ami, noi știm câteva detalii despre viețile voastre din ultimii zece ani, de când povestea voastră a devenit publică… Dar cum au fost lucrurile înainte?

Viața noastră a fost una liniștită și obișnuită. Eu întotdeauna mi-am dorit să ne ținem viața privată departe de lumina reflectoarelor. Am crescut-o pe Carmina cum am știut eu mai bine și mai frumos, și pot spune că sunt mândră de ea. Nu este chiar ușă de biserică, dar, față de alte fete de vârsta ei, este un exemplu. Îi place să își ocupe timpul cu tot felul de activități. Face parte din Interact, o grupă de voluntariat recunoscută la nivel internațional, de un an și jumătate, iar toate diplomele pe care le obține la sfârșitul evenimentelor o vor ajuta mult la facultatea pe care o va urma. Acum a început clasa a XI-a cu note foarte bune, ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi.

Cum au fost primii ani din viața Carminei?

Primii ani de viață ai Carminei au fost destul de obișnuiți. A fost o păpușică, un copil foarte cuminte și liniștit. De mică avea visuri și își dorea ‒ încă își dorește ‒ să devină actriță. Așadar, la vârsta de 3 ani, spunea că visul ei este să aibă o stea pe Broadway. (zâmbește) Relația cu Liviu a fost când bună, când rea, doar că mai mult rea. Multe promisiuni, puține fapte… Dar pot spune că acest lucru nu a fost o piedică. Eu i-am fost alături tot timpul, ea a fost și este universul meu, lucru care m-a făcut să nu fiu interesată de nimic altceva în afară de ea. Ea este bogăția mea, restul sunt doar valori.

Carmina, tu cum percepi faptul că tatăl tău este celebru? Ai avut avantaje, ai avut dezavantaje?

Faptul că am un tată celebru nu schimbă nimic. Nu am avut nici avantaje, nici dezavantaje. Probabil că au fost unele persoane care m-au privit altfel din acest motiv, dar pentru mine asta a fost cam nesemnificativ.

Carmina, trebuie să recunosc că ești foarte frumoasă și că ai moștenit trăsături fizice și de la Liviu… Ce altceva simți că ai mai moștenit de la el?

Daaa, cred că 90% dintre persoanele care mă văd îmi spun că sunt leită tata, dar, în afară de trăsăturile fizice, cred că am mai moștenit de la el carisma, privirea și faptul că nu prea ai ce să vorbești cu niciunul dintre noi dimineața. Amândoi suntem foarte morocănoși cel puțin o oră după ce ne trezim.

Cum este relația cu Liviu la momentul actual?

În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…

Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.

Carmina, tu ai stat în București aproape un an, alături de Liviu, dar nu te-ai acomodat aici. Cum a fost acel an petrecut alături de tatăl tău?

Am și făcut un vlog în legătură cu acest subiect. Eu nu am fost niciodată un copil eminent, dar nici de 3, 4 sau 5. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar, din cauza emoțiilor, am greșit la examenul de evaluare națională, ceea ce m-a împiedicat să merg la liceul dorit, pentru că media nu corespundea cu cerințele liceului. Din cauza asta, mama a luat decizia de a vorbi cu tata, să merg la el doar un semestru, pentru ca, apoi, să mă întorc la liceul la care voiam să merg din prima (nu cum a declarat el că eu l-am sunat și l-am rugat să stau la el, în perioada liceului).

Am stat aproape 3 luni, și din astea 3 luni pot spune că alături de tata am petrecut maximum o lună, deoarece el era tot timpul plecat cu diverse joburi. Nu m-am acomodat deoarece nu am știut cum să îmi gestionez viața la acel moment, pentru că eu eram obișnuită cu mama. Cum ea nu a mai fost lângă mine, deși vorbeam non-stop, eram singură pentru prima dată, după 15 ani. În ceea ce privește relația pe care am avut-o cu persoana cu care tata a făcut al doilea copil, aceasta nu era deloc bună și tot ce vreau să spun în momentul de față este că ce se vede la televizor nu are legătură cu realitatea.

Ce fel de tată este Liviu? Permisiv, sever, te lasă să faci ce vrei?

Nici nu știu cum ar trebui să răspund la această întrebare, pentru că nu am stat atât de mult cu el pentru a îmi da 100% seama ce tip de tată este.