Radio Simplu

Amestecul din trei ingrediente care readuce la viață florile ofilite din ghiveci. Este la îndemâna oricui

Iubitorii de flori care știu cât de mult se schimbă aerul, la propriu, dacă ai aceste plante în casă, trebuie să știe și că nu totul este pierdut dacă florile din ghiveci s-au ofilit. Există un amestec din trei ingrediente care le readuce la viață mai repede decât te-ai aștepta.

O floare de ghiveci ofilită poate fi readusă la viață și poate să fie mai frumoasă ca orcând cu ajutorul unui amestec simplu din trei ingrediente, care acționează precum un tratament. Ingredientele despre care vă vorbim sunt la îndemâna oricui și sunt șanse foarte mari să le ai deja în casă, în mod normal.

Amestecul din trei ingrediente care readuce la viață florile ofilite din ghiveci
Florile și plantele din ghiveci au nevoie de îngrijire corespunzătoare soiului lor, care include așezarea lor într-un loc în care să aibă parte de condiții optime. Totuși, uneori mai există și greșeli sau anumite situații neprielnice care fac ca ele să ofilească și să se se usuce, în cele din urmă.

Din fericire, când îți găsești florile din casă ofilite există o soluție salvatoare la care poți să apelezi fără rețineri. Un amestec natural, cu ingrediente pe care în mod normal le-ai arunca fără să stai pe gânduri, este cel care îți va readuce plantele la viață în totalitate, într-un timp scurt.

Îți trebuie o coajă de banană, zaț de cafea și câteva coji de oră. Toate aceste ingrediente se pun împreună într-un blender, iar peste ele se toarnă puțină apă și se amestecă până când se va obține o pastă. Coaja de banană este bogată în potasiu, zațul de cafea are o cantitate mare de minerale esențiale, iar cojile de ouă conțin cantiități mari de calciu și mulți alți nutrienți.

Astfel, cu doar câteva lingurițe din acest amestec munune puse în pământul din ghiveciul plantei ofilite, aproape de tulpina ei, rezultatele vor fi vizibile. Florile îți vor reveni la forma inițială foarte repede.