Radio Simplu

„Am născut în 2010, la spitalul Elias. Pe parcursul travaliului doctorul a devenit agitat și se tot răstea la mine nervos că nu mai nasc, el având la ora 1 consultații la privat, urla că trebuia să nasc în…” Continuarea este tulburătoare

„Am născut în 2010 la spitalul Elias cu domnul doctor Cristian Andrei. Pe parcursul sarcinii totul a fost ok, doctorul comportându-se uman, ținând cont că majoritatea consultațiilor au fost la cabinetul privat.

Am avut probleme și mi s-a rupt apa la 34 de săptămâni. Am sunat doctorul și a venit cam în 2 ore, când eram deja prea dilatată pentru anestezia epidurală. Pe parcursul sarcinii l-am întrebat dacă o pot cumpăra înainte și a spus „Nu, stai liniștită, este timp până naști”… normal că a trimis soțul la farmacia cu care are el contract să ia anestezia și o plasă de medicamente care au rămas la el.

Pe parcursul travaliului a devenit agitat și se tot răstea la mine nervos că nu mai nasc, el având la ora 1 consultații la privat. Moașa, după ce a luat plicul cu 300 ron a venit la noi și a spus că are nevoie de monitor, deoarece a venit pila doctorului Vlădăreanu. menționez că primise plicul înainte.

Travaliul a ținut de la orele 6 la 12, pe ultima sută de metri când eram aproape leșinată el urla că trebuia să nasc în pădure „asistată de mama lui”.

Am avut ruptură de perineu și sfincter și m-a cusut ca un măcelar, lucru confirmat de absolut toți doctorii la care am fost după. Vorbele lor erau: „Și-a bătut joc de tine, ăsta e malpraxis!”

Am rămas cu un gust amar, cu dureri și cu niște amintiri groaznice pentru care am plătit. Copilul este bine și aceste este sigurul lucru care m-a făcut să trec peste traumă. Mult timp plângem numai când îmi aduceam aminte.”

Această poveste a fost făcută publică pe site-ul amnascutacolo.ro, unde Cris, o mămică din București a hotărât să spună cum a fost momentul în care a născut natural la maternitatea Elias din București, cu domnul doctor Cristian Andrei.

Loading...