Radio Simplu

Am găsit-o pe prima nevastă a lui Leo de la Strehaia! Ce mai face şi cum arată, acum, Anca

GALERIE FOTO (2)

După o lungă perioadă în care a dispărut din viaţa publică, după divorţul de Leo de la Strehaia, Anca a decis să îşi facă, din nou, apariţia, părând să fie într-o formă fizică de invidiat.

Chiar dacă a divorţat de Leo de la Strehaia în urma unor scandaluri monumentale, Anca a continuat să ţină legătura cu familia controversatului ”Prinţ al Ţiganilor”.

De curând, chiar dacă se fereşte de camere şi de apariţii publice, Anca, fosta soţie a lui Leo de la Strehaia, s-a lăsat pozată în maşina fiului lor. Zâmbitoare şi relaxată, Anca, purtând o ţinută tradiţională rromă, părea să fie într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă a mai pus câteva kilograme pe ea de la ultima apariţie la televizor, pe când telenovela dintre ea şi Leo se desfăşura în faţa camerelor de luat vederi. Mai mult, Anca pare că a continuat să se îngrijească după divorţul de Leo şi, mai mult, nu a uitat să facă drumuri la medicul estetician pentru a-şi întreţine buzele conturate cu acid hialuronic.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum un an şi jumătate după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.