Radio Simplu

AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRANSPORTAT CU AMBULANȚA LA URGENȚE! FIUL LUI BRIGITTE SUFERĂ DE…

Zilele trecute, Brigitte și Florin Pastramă au făcut slalom prin traficul din Capitală, în urmărirea salvării în care se afla fiul brunetei, după cum vă arătam, în exclusivitate, AICI. Brigitte a încercat să păstreze secretul total, dar noi detalii uimitoare au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră legate de probleme cu care se confruntă ”juniorul” actualei doamne Pastramă.

Zilele trecute, Robert Sfăt, băiatul vedetei, s-a confruntat cu unele probleme medicale. ”Juniorul” a fost dus de urgență ,de un echipaj de la Salvare, la Spitalul Floreasca din Capitală, după care a fost transferat la Spitalul “Prof. Dr. Al. Obregia”.

Îngrijiri de specialitate
Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, fiul vedetei ar fi fost diagnosticat cu sindrom depresiv, după ce a fost examinat de mai mulți specialiști. Așa că, la scurt timp după expertiza medicală, doctorii ar fi decis ca acesta să rămână sub supraveghere. Conform unor surse din mediul medical, ”juniorul” actualei doamne Pastramă a fost internat într-o unitate medicală de specialitate pentru a se trata de sindromul depresiv.

Transferat de urgență de la Floreasca la Obregia!
Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe actuala doamnă Pastramă în fața Spitalului Floreasca din București, acolo unde ”juniorul” vedetei a fost dus de urgență de un echipaj de la Salvare. Din câte se pare, după ce a fost examinat de specialiști, fiul lui Brigitte a fost redirecționat către o altă unitate medicală din București. Așa că, imediat după ce puștiul a fost urcat în ambulanță, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, s-au urcat în mașina de teren a vedetei și au pornit în spatele salvării, care a făcut ”slalom” în trafic.

Ca un soț iubitor și săritor la nevoie, Florin Pastramă a călcat serios pedala de accelerație și a gonit în spatele ambulanței. Cu avariile puse, Florin Pastramă a condus ca un veritabil pilot de raliuri. Fără să țină cont de eventuale repercusiuni din partea Poliției Rutiere, soțul lui Brigitte n-a ezitat să circule pe linia de tramvai, ca să nu piardă din vedere salvarea în care se afla fiul soției sale.

La o țigară, în așteptare
Într-un final, după ”slalomul” din trafic, salvarea în care se afla ”juniorul” lui Brigitte a ajuns la Spitalul Obregia din Capitală. Imediat ce Florin Pastramă a parcat mașina în curtea unității medicale, Brigitte s-a îndreptat glonț către fiul ei, Robert. Cu toate că ”juniorul” părea să fie într-o stare destul de bună, acesta prezenta o vânătaie serioasă la un ochi.

După câteva discuții cu echipajul de la ambulanță, Brigitte, Florin și ”juniorul” s-au așezat în zona unei bănci de la intrarea în spital, unde au discutat preț de câteva minute, iar puștiul a tras chiar o țigară.