Radio Simplu

Alina Chivulescu suferă enorm după ce Dan Chișu a fost din nou diagnosticat cu cancer. Actrița din Fructul Oprit, de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

Anul acesta, Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oară. Vestea a îndurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, soția sa, pe fața căreia se cunosc deja urmele suferinței. Actrița este mult mai abătută și îngândurată, atunci când iese în public, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto a acestui articol.

Alina Chivulescu, suferință grea, după ce Dan Chișu a fost diagnosticat din nou cu cancer
În luna iunie a acestui an, Dan Chișu a dezvăluit public faptul că se luptă cu cancerul de piele. Actorul a recunoscut că nu s-a protejat atunci când s-a expus la soare și că a profitat destul de mult timp de astfel de momente, fără să se gândească și la consecințe.

„Am avut noroc pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează şi că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenţia. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenţia este mai uşoară”, a declarat Dan Chişu pentru Adevărul.

Vestea a îndurerat-o însă pe Alina Chivulescu. Actrița și regizorul au o relație de aproximativ 20 de ani, iar recent s-au căsătorit.

Alina Chivulescu, transfigurată de durere
Alina Chivulescu a fost surprinsă recent în public de paparazzi de la Wowbiz.ro. Aceasta își face liniștită cumpărăturile, dar se poate constata cu ochiul liber că zâmbetul de altădată i-a dispărut de pe față. Îngândurată, vedeta din Frunctul Oprit își așează produsele în coș, dar pare că nu se gândește la ceea ce face, ci mai degrabă la ceva care o frământă.

Poate că dorința de a-i fi alături soțului a ținut-o departe pe Alina Chivulescu și de platourile de filmare. Altfel, cum s-ar explica faptul că nu a mai participat și la serialul Sacrificiul, având în vedere că toți actorii din vechiul serial al Antenei 1 s-au mutat în noua producție. Vom vedea dacă împreună Alina Chivulescu și Dan Chișu vor reuși să treacă și de această dată peste diagnosticul de cancer de piele. Noi nu putem decât să îi dorim maestrului multă sănătate!