Radio Simplu

Alimentul de 1 leu pe care trebuie să-l mănânci în fiecare zi. E bun pentru slăbit și imunitate

Trebuie să avem grijă de organismul nostru pe tot parcursul anului, dar mai ales în perioadele în care virozele sunt în floare. Poate majoritatea dintre voi aruncați bani grei pe vitamine și tot felul de suplimente, pentru a vă feri de virozele de sezon. Trebuie să știi că nu mai este nevoie să faci acest lucru pentru că o să iți prezint un aliment foarte ieftin care te ajuta extrem de mult.

Cu toții știm că oul este benefic pentru sănătatea noastră, dar poate nu știai că acest aliment ieftin te ajută și în lupta cu virozele de sezon. Oul se poate prepara în multe feluri- omletă, fiert, poșat, prăjit sau la cuptor. Secretul este nu folosești ulei în exces pentru pregătirea lui.

De asemenea, acesta poate constitui o masă sățioasă dacă este consumat alături de legume, precum ardei gras, roșii, castravete, sau poți face o gustare de-a dreptul delicioasă cu o felie de pâine prăjită peste care pui sos de guacamole, iar deasupra un ou poșat sau prăjit. În acest fel obții imunitate în fața virozelor de sezon, dar ai și grijă de silueta ta. Oul se poate consuma zilnic fără să îți faci griji pentru kilogramele în plus, pentru că acest aliment este sărac în calorii, ba chiar te va ajuta să pierzi în greutate.

Alte câteva alimente benefice pentru imunitate

Oul nu este singurul aliment care te ajuta în lupta cu virozele de sezon. Mai sunt și alimente precum mierea, kivi, iaurt, ghimbir, lămâie, portocale, ceai verde, ovăz și supă de ui, care sunt la fel de sănătoase și benefice pentru imunitate.