Radio Simplu

Alimentul care l-a ajutat pe Fuego să slăbească: „Sunt mult mai tonic şi am mai multă energie”

Un aliment sănătos consumat regulat l-a ajutat pe Fuego să topească din kilogramele în plus, susţine artistul.

Viaţa agitată de artist şi-a pus amprenta şi asupra lui Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu. Sau, mai bine spus, s-a văzut în kilogramele pe care le adăugase în plus.

Aşa că a decis să ia măsuri. Cu un fruct, susţine Fuego, a reuşit să dea jos aproape 20 de kilograme.

„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. (…).

Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură.

Fuego: Dimineaţa mănânc perle de brânză cu ou

Am mai mâncat şi perle de brânză care sunt foarte gustoase, dar, cele care conţin doar 2% grăsime.

Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc. Cum se face oul românesc? Îl pui la fiert în puţină apă, iar în acea apă pui puţin oţet ca să nu se prindă oul. Şi îl laşi acolo şi îl faci cât vrei tu de moale.

Şi mănânci brânzica aia cu oul şi mai mănânci nişte ardei, nişte ciupercuţe şi ţi-ai făcut micul dejun, care este foarte gustos”, a spus Fuego.

„Între mese mâncăm ori măr, ori unul dintre fructele despre care v-am spus. Merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun brocoli, în care pun ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării.

Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar ştiţi de ce? Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îţi reglează foarte bine corzile vocale.

În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese şi seara mai mănânc un peşte bun. La sală merg rar. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg, iar în momentul acesta am 93. Aş vrea totuşi să ajung la 85 de kilograme”, a mărturisit Fuego.

Fuego: „Nu mănânc carbohidraţi, pâine, prăjeli şi dulciuri”
După ce a slăbit aproape 20 de kilograme, artistul a mai spus că, în noul stil de viaţă pe care îl are a renunţat la carbohidraţi şi la mesele îmbelşugate.

„Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă.

Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta. Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate.

(…) Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie. Îmi schimb şi garderoba mai nou, refac anumite costume, strâmtez altele, încerc să fac din mers aceste schimbări în bine pentru mine, revenind la formele de cândva”, a completat îndrăgitul artist, potrivit cancan.ro.