Radio Simplu

ALEXIA E GELOASĂ? CU CINE A FOST SURPRINS MARIO FRESH, IUBITUL FETEI ANDREEI ESCA, ÎN ULTIMELE ZILE! BLONDA E ȘI FRUMOASĂ, ȘI TALENTATĂ

GALERIE FOTO (2)

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de la distanță acum, pentru că fata știristei Andreea Esca este la facultate în Anglia. Dar cei doi se iubesc atât de mult încât distanța nu e un impediment în calea dragostei pe care și-o poartă. Și totuși, Alexia poate fi geloasă!

De curând, Mario a fost surprins pe conturile sale de socializare alături de o blondă sexy. Pe numele său de scenă Aza, tânăra talentată a reușit să-l convingă pe iubitul Alexiei să aiba o colaborare muzicală împreună. Aceștia au lansat de curând o piesă, iar reacțile fanilor și-au spus cuvântul în numărul de vizualizări.

Mario a schimbat prefixul
“Fac 20 de ani, schimb prefixul, fac o mare, mare petrecere pe 8 august. Pe 9 e ziua mea. Petrecerea mea va fi cea mai mare a mea. Așa am hotărât cu băieții, schimb prefixul, e totul frumos, merge totul cum am plănuit. Sunt foarte, foarte mulțumit. Vreau să fie show din ăla mare să ne distrăm, să dansăm”, a declarat Mario Fresh, la ”Răi Da Buni”.


Mario a dat din…casă
Spre surprinderea multora – unii au spus că Andreea Esca va pune ”piciorul în prag”, ceea ce, totuși, nu s-a întâmplat – Mario Fresh nu s-a ferit, niciodată, să vorbească despre… intimitățile cuplului. Evident, fanii au fost încântați de un astfel de subiect ”hot” și incitant. A apărut și o dispută cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care a reacționat. Versurile spun totul și fac referire la relația intimă pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Dacă vorbim de virgini…”
„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cântărețul a vorbit și despre… partidele de amor cu Alexia Eram. Și asta pentru că bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario că nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de relație cu Alexia Eram. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.