Radio Simplu

Alexandru Cumpănaşu aruncă bomba! „Alexandra a fost luată din casă şi mutată, de o altă persoană”

Ipoteză şocantă lansată de Alexandru Cumpănaşu! Unchiul Alexandrei Măceşanu, tânăra al cărei ADN a fost găsit în rămăşiţele umane din casa lui Gheorghe Dincă, spune că fata ar fi fost mutată de o altă persoană, un complice al criminalului, după ultimul apel făcut la 112.

Alexandru Cumpănaşu crede că, ţinând cont de faptul că Gheorghe Dincă nu s-a putut întoarce acasă, la Caracal, de la Craiova în mai puţin de o oră jumătate, având în vedere şi cele făcute pe drum, este foarte posibil ca nepoata să fi fost mutată din casa groazei, de o altă persoană.

De asemenea, familia Alexandrei Măceşanu simte că fata este în viaţă.

„Nu există altă variantă, având în vedere drumul de la Caracal la Craiova, cu toate activităţile făcute, acest om nu avea cum să se întoarcă atunci când Alexandra a sunat ultima dată la 112. Nu avea cum, fizic să se întoarcă mai devreme de o oră şi jumătate. Nu vreau anchetatorii să creadă că-i acuz de ceva. Este strict părerea mea. Şi anume că în acel interval, Alexandra a fost luată din casă şi mutată în alt loc, de o altă persoană şi nu de către acest individ monstruos”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la RomâniaTV.