Radio Simplu

„Alexandra Măceșanu nu a murit în butoi!” Actul care redeschide războiul familie-DIICOT

Alexandru Cumpănaşu a anunţat decizia luată de familia Alexandrei după ce DIICOT le-a cerut să ridice certificatul de deces.

„NU RIDICAM CERTIFICATUL DE DECES! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani. Si asta in timp ce familia Dinca, complice la rapirea Alexandrei este libera si DERBEDEUL de Daniel Dinca este liber sa faca orice, eventual sa si omoare”, a spus unchiul Alexandrei.

Familia nu recunoaşte decesul Alexandrei
„DECIZIA familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: NU VOM RIDICA ACEST CERTIFICAT. NU RECUNOASTEM DECESUL ALEXANDREI IN ACEL BUTOI. Probele prezentate pana acum sunt indirecte, putine si cu marii dubii(raportul INML). Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricaror precizari cu privire la CINE l-a emis! Si cand”, a spus Cumpănaşu pe social media.

Fără corpul Alexandrei familia refuză documentul
„Luni, 23 Decembrie (bine ca nu ne-au chemat in ziua de Craciun…) vom da o declaratie clara prin care refuzam sa ridicam un astfel de document fara corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja impotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decat atat fara ca Alexandra sa fie cautata de DIICOT si sa fie investigata temeinic pista traficului de persoane desi exista foarte multe probe in acest sens!”, este anunţul ferm al familiei, potrivit lui Alexandru Cumpănaşu.