Radio Simplu

Alex Bodi, scos din sărite din cauza pozelor pe care soția lui le-a făcut publice. Bianca Drăgușanu a recunoscut că a făcut asta pentru banii și a dezvăluit și suma! :O Reacția lui Bodi

Aflați într-un carusel al certurilor furtunoase urmate de împăcări la fel de furtunoase, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au povestit aseară despre neajunsurile căsniciei lor. Alex Bodi a recunoscut că este extrem de deranjat, printre altele, de postările puse de soția lui pe Instagram.

După ce au devenit din nou știre de prima pagină când și-au anunțat divorțul, la doar trei luni de la căsătorie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit la Xtra Night Show pentru a face lumină în privința controversatei lor relații, unde lucrurile au escaladat din nou…

Alex Bodi a recunoscut că printre motivele de scandal dintre ei se numără și faptul că Bianca postează mult prea des pe Instagram, făcând din viața lor o carte deschisă:

„Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci inteționat’, a explicat acesta în emisiunea lui Dan Capatos.

Bianca Drăgușanu are contracte pentru postările de pe Instagram
Bianca are totuși o motivație extrem de puternică – postările de pe rețelele de socializare îi aduc venituri de 10.000 de euro lunar și, în plus, blondina are niște contracte ferme, pe care trebuie să le respecte.

„Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minimum. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri.’, și-a explicat Bianca alegerea.