Radio Simplu

ALEX BODI & BIANCA SUNT (DIN NOU) ÎN PRAG DE DIVORȚ?! DECLARAȚIA CARE APRINDE ”FOCUL”: ”ÎNTREBAȚI-O PE EA, NU PE MINE! EA ESTE VEDETA…”

Încurcate mai sunt căile iubirii pentru Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Sau invers, pentru Bianca și Alex, mai degrabă, căci ea este vedeta, după cum chiar soțul blondinei a punctat. La numai câteva luni de când și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, se pare că sunt din nou probleme în paradis pentru cei doi.

Când apar certuri într-o căsnicie, există două variante: ori iubirea e prea mare și e vorba de o relație bazată pe scenariul din Tom & Jerry, ori iubirea nu mai e deloc și atunci se încearcă, cu orice preț, o ruptură.

Între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au existat numeroase dispute până acum, astfel că termenul de telenovelă e destul de potrivit pentru a descrie relația dintre ei. S-au iubit, s-au ciondănit, s-au împăcat, s-au răsfățat în vacanțe de lux, doar că, acum, lucrurile par să stea cam… pe marginea prăpastiei. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a obținut informații-bombă din apropierea celor două personaje arhicunoscute.

„Nu vreau să-i intru în show„
Gurile rele spun că Bianca și Alex sunt din nou pe cale să se despartă, iar, de această dată, totul ar fi definitiv. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a mers direct la sursă și l-a întrebat pe Alex Bodi care este adevărul legat de căsnicia lui și a Biancăi Drăgușanu. Extrem de discret, afaceristul nu a vrut să dea prea multe detalii, dar un lucru ne-a atras atenția în „discursul” lui: faptul că a numit-o vedetă pe Bianca, iar atunci când a fost întrebat de un posibil divorț, Alex Bodi nu a vrut să spună nimic. Mai mult, a aruncat totul asupra blondinei, spunând că numai ea ar fi în măsură să dea astfel de detalii.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
„Eu nu vreau să dau declarații, dacă vreți să vorbiți, vorbiți cu ea, că ea este vedetă. Nu vreau să vorbesc, să-i intru în show”, a spus Alex Bodi, referitor la un posibil divorț dintre el și Bianca Drăgușanu, lăsând loc de interpretări la îndemâna tuturor.

Bianca Drăgușanu, surprinsă tot mai des de una singură
Deși, acum ceva timp, își strigau iubirea peste tot și se afișau numai împreună, lucrurile par să fie din ce în ce mai seci între Bianca și Bodi. De curând, fotoreporterii site-ului nr. 1 din România au întâlnit-o pe focoasa blondină în timp ce ieșea dintr-un local de lux din centrul Capitalei, pe ploaie, îndreptându-se grăbită, cel mai probabil, spre casă. Îmbrăcată lejer, într-un compleu sport, albastru, cu gluga pe cap și extrem de deprimată din cauza vremii, Bianca Drăgușanu a ieșit… singură din localul cu pricina!

Este drept, cei doi au afaceri și lucruri de rezolvat pe cont propriu, așa că, din când în când, este necesar să li se mai separe drumurile, pentru ca fiecare să-și termine treburile. De această dată, aparițiile „solo” ale celor doi și zvonurile legate de o despărțire ireparabilă lasă impresia că lucrurile nu mai sunt atât de roz în viața lor, chiar dacă în fața lumii au pozat tot timpul în cuplul perfect.

Regretele Biancăi
În luna decembrie a anului trecut, Bianca și Alex Bodi s-au aflat din nou în impas cu relația lor. La un moment dat, blondina susținea că cel mai bine pentru amândoi ar fi să meargă pe drumuri separate și să-și vadă fiecare de viața lui, așa cum poate. Mai mult, se pare că vedeta ar regretat că nu a semnat actele de divorț atunci, după cum povestesc surse din anturajul acesteia. (NU RATA: AVEM SINGURELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ A 9-A OPERAȚIE SUFERITĂ!)

La momentul respectiv, Bianca Drăgușanu a început să posteze tot mai des mesaje controversate pe rețelele de socializare, cu subînțeles, din care fanii au dedus faptul că între ea și Alex Bodi nu mai există cale de a avea o iubire ca la început.

”Viața are un mod haios de a-ți arăta că lucrurile se rezolvă fix atunci când crezi că nu mai există rezolvare”, a fost un mesaj postat de vedetă, în urmă cu ceva timp. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Bianca Drăgușanu a declarat recent că se concentrează foarte mult pe viața ei profesională și nu vrea să mai abordeze subiecte intime, legate de căsnicie, în public.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
„Sunt foarte bine! Nu vreau să mai vorbesc despre viața privată pentru că mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine. Adică, businessul meu, copilul meu și cam atât! Relația mea? Contează, dar nu mai răspund la întrebări despre ea. Mă privește doar pe mine, e a mea și eu decid ce se va întâmpla cu ea”, a punctat, sec, Bianca, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ultima operație i-a dat bătăi de cap
Bianca Drăgușanu a întâmpinat mai multe greutăți în ultima perioadă. Blondina s-a operat din nou, iar noi am surprins primele imagini cu ea, imediat după intervenția chirurgicală. Am găsit-o pe Bianca în timp ce mergea la atelierul ei de haine, de care se ocupă intens, dar nu am putut să nu observăm că operația i-a dat mari dureri de cap vedetei.

Blonda părea să se confrunte cu serioase deficiențe de deplasare. Disconfortul pe care vedeta îl resimțea părea să fie extrem de mare și asta pentru că Bianca șchiopăta serios. Cu toate acestea, se pare că Bianca acum se simte mult mai bine din punct de vedere al sănătății. Dar oare pentru suflet… ce remediu are?