Radio Simplu

Alessandra Stoicescu şi fetiţa ei au fost externate: „Nu-mi găsesc cuvintele”

GALERIE FOTO (2)

Zi extrem de emoţionantă în familia Alessandrei Stoicescu! Cunoscuta prezentatoare TV a fost externată alături de fiica ei, din maternitate.

Cu lacrimi în ochi, Alessandra Stoicescu povesteşte cum au fost cele trei zile alături de Sara, fetiţa ei. Este în continuare emoţionată şi abia aştepta să ajungă acasă cu micuţa pentru a da startul noii vieţi, în trei.

„Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. tAtâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară. (…) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început… Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm”, a spus Alessandra Stoicescu.

A visat numele fetiţei
Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit recent că a visat numele fetiței sale.

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a mărturisit Alessandra Stoicescu.